Miranda Nanda Maria van Dijk

Miranda Nanda Maria van DijkSenior Therapeutisch Counselor (en trainer)

Tevens Auteur en Maatschappelijk Organisator 

‘Het is mijn missie om mensen te begeleiden in hun proces naar vernieuwing, versterking en groei’

Miranda Nanda Maria van Dijk (1965) werkt al 35 jaar als professional, aan het voelbaar en zichtbaar maken van menselijke transformatie-mogelijkheden. Opgeleid op het gebied van verandering, versterking, psychosociale- en psychologische problematiek, is zij een bevlogen en zeer ervaren professional. Miranda combineert in haar werk met name positieve- en oplossingsgerichte psychologie, counselling, training, mentorschap en persoonlijk advies.

Daarnaast organiseert zij al meer dan 25 jaar maatschappelijke initiatieven om mensen in beweging te brengen, zodat ze hun doelen en wensen kunnen realiseren en hun bewustwording kunnen laten groeien. Dit doet zij in lichte en recreatieve vorm maar ook door diepgaandere initiatieven.

Ze schrijft tevens psychologische boeken om mensen te steunen en aan te moedigen m.b.t. ingrijpende en taboegevoelige levensthema’s.

“Ik had vanaf mijn kindertijd al een fascinatie voor menselijke transformatieprocessen. Mijn ingrijpend verleden dat ik overwon, is tevens de intrinsieke drijfveer en vervullende missie geworden om mensen die vastlopen te helpen naar vernieuwing, versterking en groei. Na diverse studies op het gebied van verandering, empowerment, psychologie en psychosociale problematiek, heb ik meer dan 35 jaar ervaring mogen opdoen als professional. Brede ervaring en oprechte betrokkenheid die ik graag inzet om jou te helpen bij elke fase van je transformatieproces waardoor je rust, innerlijke vrijheid, acceptatie en nieuw perspectief kunt vinden. Ik gun elk mens een vrij, onbelast en vervullend bestaan. De weg om die transformatie af te leggen, begeleid ik graag. De transformatie-sessies, creatie-sessies, trainingen en mentorschap-meetings zijn toegespitst op de specifieke aandachtsgebieden van een breed scala aan cliënten. Iedereen staat op een eigen punt in het leven immers en heeft andere wensen en daar wil ik graag op aansluiten in wat ik bied.”

Werkgevers en opdrachtgevers vanaf 1988 waren o.a.:
HTP Counselling & Training, Vrijwilligerspunt, Rode Kruis, Stichting Kijk Haar, Werksaam West Friesland, ING Amsterdam, Nationale Nederlanden, HR Nederland, ING facility, CBE Staffing, BD4Women bv., Hopper Nederland BV, Gemeente Purmerend, VERENIGING WERKLOZEN 45+, RODE KRUIS NEDERLAND, SheroPersoneelsdiensten, Artstudio DV/VD, Linkart Company, Verhuisbedrijf Top Movers, ONderwijsbegeleidings-dienst OBD Noord West, Milieu-Adviesbureau Schelluinen, Accountants Van der Laan & Siebesma, VGZ, Psychiatrische Polikliniek Vijverdal, AdviesPunt Zakelijke markt, Randstad, Unique, TB Music & Entertainment, Vervoersbedrijf van der Pol, Houtbedrijf Jan Kuipers, Nolte Meubels, Zonnenberg Internationaal, Architektenburo Arno van der Meijs, Rabobank, ABN AMRO bank, Adoptieclub Nederland, Internationaal standbouwbedrijf Setpoint, Dijkprojects, projectbureau OIB.

Werk-achtergrond: https://www.linkedin.com/in/mirandanmvandijk/

Opleidingen: Positieve- en Oplossingsgerichte psychologie (Bachelor), Verandermanagement HBO, Loopbaanontwikkeling voor particulieren en bedrijven (HBO LOI).