Tarieven

Intake persoonlijk: 30 minuten – 20 euro ex. 21% btw. (gereduceerd tarief)

Zoom-adviesgesprek online: 20 minuten – kosteloos (algemene oriëntatie)

Transformatie-sessies: 40 minuten – 75 euro ex. 21% btw.

Creatie-sessies: 40 minuten per week (een blok van 4 sessies per maand) – € 198 ex. 21% btw. (vóóraf in één keer per factuur te voldoen). Daarna elke maand te verlengen met 1 nieuwe maand begeleiding. Bij voorkeur per Zoom. Maar kan ook op locatie in Noord Holland, maar dan komt er een reiskostentarief bij van 0,30 per kilometer.

Trainingen: Op aanvraag en afhankelijk van welke training u kiest, hoeveel deelnemers er zijn en of het 2 uur, 4 uur of 6 uur training betreft (Varieert van € 250 tot € 1.000 ex. 21% btw) . Locatie Amsterdam, Hoorn of Oosthuizen.

Mentorschap-meeting: 80 minuten eenmaal in de 2 weken. Op externe locaties of per Zoom. Op locatie in Noord Holland: € 119 ex. 21% btw (dit is inclusief mijn reiskosten) Per Zoom € 95 ex. 21% btw.

Betalingsvoorwaarden:

Betaling dient direct ná de sessie, training of mentorschap-meeting plaats te vinden. Daarvoor ontvangt u een tikkie dat u meteen kunt voldoen per telefoon/whatsapp. De factuur wordt per email/whatsapp aan het einde van de dag van de sessie, training of meeting toegezonden voor uw eigen administratie. Deze betalingsvoorwaarden gelden voor alle onderdelen om een vlotte financiële afhandeling te waarborgen en zo weinig mogelijk administratieve verwerkingstijd en kosten te hebben.

De kosten van Transformatie-Sessies worden niet vergoed door ziektekostenverzekeraars en zijn niet aftrekbaar voor de belasting omdat ze niet onder basis GGZ vallen.

De kosten van Creatie-Sessies die werkgerelateerd zijn en boven een bedrag van 250 euro vallen zijn volledig belasting aftrekbaar, mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet. Het gaat dan om kosten die gezien worden als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’ en als u het inzet om beter of effectiever te presteren op uw werk of als u het inzet bij het vinden van een andere baan of carriereswitch. Check de website van de belastingdienst even.

De kosten van Trainingen vallen onder persoonlijke ontwikkeling en vallen niet onder de aanvullende verzekeringen. Dat geldt eveneens voor de Mentorschap-meetings.

Annuleringsvoorwaarden:

Het annuleren van een afspraak kan tot 48 uur vóór onze afspraak kosteloos. Bij niet annuleren, niet verschijnen of korter dan 48 uur annuleren, zal het gebruikelijke tarief in rekening worden gebracht. Graag schriftelijk annuleren per email of whatsapp.

Hieronder de privacyverklaring