Transformatie-Sessies

Indien u al wat langer met een specifiek probleem rondloopt, wat u graag daadkrachtig wilt aanpakken in enkele sessies, dan is het mogelijk om deze transformatie-sessies los te boeken. Het gaat hierbij om lichtere problematiek, waar u hulp bij nodig hebt om het perspectief te verruimen en weer regie over uw leven te krijgen. Het gaat hier niet om een langdurig traject met diep gewortelde patronen, wat veel meer tijd en intensieve begeleiding vraagt.

Ik maak tijdens de transformatie-sessies gebruik van positieve- en oplossingsgerichte psychologie. Existentiële vragen, korte oefeningen, kern-onderzoek en visuele opdrachten maken onderdeel uit van uw begeleiding. Ik zet dat in wat bij u persoonlijk past en werkt, elk mens is anders en heeft een andere achtergrond, de therapeutische relatie werkt eveneens helend.

Tijdens de intake of het telefonisch adviesgesprek bekijken we samen of deze begeleiding geschikt is om u te helpen.

U kunt voor de aanvraag van een kosteloos adviesgesprek of het plannen van een persoonlijke intake het contactformulier gebruiken.

Het is mogelijk om de transformatie-sessies per Zoom te houden, zodat er geen reistijd en reiskosten zijn en u in uw eigen omgeving kunt blijven. Tevens is dit veilig door de ervaringen met de Coronapandemie.

De transformatie-sessies kunnen bij uitzondering plaatsvinden in Oosthuizen, uitstekend bereikbaar per auto of bus (bus 314 uit Amsterdam of Hoorn, halte Oosthuizen Dorp). Oosthuizen ligt 28 km boven Amsterdam.

De routebeschrijving naar Oosthuizen vindt u op deze website.